BREZPLAČNI TEČAJI V LETU 2020

 

 

PRIJAVA NA TEČAJ

  • Začetni tečaj iz Sporazumevanja v ANGLEŠKEM jeziku (pričetek v torek, 28.1.2020, ob 17.00 v glasbeni učilnici na OŠ Antona Žnideršiča, predavateljica )

  • Začetni tečaj iz Sporazumevanja v NEMŠKEM jeziku 

  • Zelišča za zdravje in veselje (pričetek v aprilu, predavateljica Metka Hribar)

  • Računalništvo 

    internet, e-pošta, digitalna fotografija, urejevalnik besedil Word, delo v oblakih, e-uprava, e-zdravje, mobilni aparati, spletna banka, hitra blagajna…

  • Kako urediti podatke v le nekaj klikih? –  Excel

Urejanje podatkov, iskanje podatkov, spoznavanje formul, ustvarjanje grafov, spustnih seznamov, vrtilnih tabel…

  • Interaktivna predstavitev

Kako ustvariti predstavitev, ki poslušalca pritegne? Katera so orodja za izdelavo interaktivne predstavitve? Spoznali boste PowerPoint, Prezzi, video maker, program za urejanje podatkov Excel in program za urejanje fotografij, avtorske pravice…

Dolgočasne predstavitve bodo odslej le še spomin!

  • Beremo in pišemo skupaj – za starše in otroke od 1. do 5. razreda

V programu odrasli obnovijo svoje spretnosti (branje,  pisanje, računanje,  socialne spretnosti, aktivno državljanstvo, spoznavanje učnih metod…), da bi lahko lažje pomagali svojim otrokom pri opismenjevanju in učenju. V programu sodelujejo starši in otroci.

 

 

Pred vključitvijo vas vabimo na brezplačni svetovalni pogovor, kjer vam bomo pomagali izbrati najprimernejši program za vaše potrebe ali ovrednotili vaše predznanje na želenem področju.

 

Dodatne informacije in prijave sprejemamo tudi na telefonski številki: 05 71 45 022 (v dopoldanskem času), elektronskem naslovu: info@lu-ilirska-bistrica.si ali tu na spletni strani (gumb PRIJAVA NA TEČAJ).

 

Sredstva za brezplačno učenje v celoti prispevata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

(Skupno 904 obiskov, današnjih obiskov 1)