PONUDBA BREZPLAČNIH TEČAJEV V LETU 2019

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA

 

SPORAZUMEVANJE V TUJIH JEZIKIH – pričetek v začetku oktobra

Jezikovni tečaji so 40-urni in prilagojeni potrebam skupine. Naučili se boste osnov izbranega jezika.

  • Začetni tečaj iz Sporazumevanja v ANGLEŠKEM jeziku  
  • Začetni tečaj iz Sporazumevanja v NEMŠKEM jeziku (predavateljica: Tanja Volk)

 

DRUGI NEFORMALNI PROGRAMI (40 urni)  – pričetek v začetku oktobra

  • Z dobro komunikacijo do boljših odnosov (predavatelja: Miran Morano in Karmen Šepec)

(vrste komunikacije,  vedenjski vzorci in komunikacija, značaj, temperament, stereotipi, govorica telesa, medkulturne in medgeneracijske razlike, osnove nebesedne komunikacije, poslušanje, konflikti in njihovo reševanje, reaktivno in proaktivno vedenje, kako komuniciramo v vsakdanjih situacijah…)

  •  Finančna pismenost  (predavateljica: Gordana Fatur)

(načrtovanje osebnega in družinskega proračuna, kako preprečiti proračunsko izgubo, nakupovalne navade, preudarno  najemanje posojil, zastavljanje ciljev in osnove varčevanja – načini varčevanja, varčevalni načrti).

  • Zeliščarski tečaj (predavateljici: Tamara Urbančič in Metka Hribar Vergan)

(nabiranje rastlin, sušenje in shranjevanje zelišč, zelišča v kulinariki, tradicionalni pripravki iz zelišč – tinkture, macerati, mazila in kreme, mila, pripravki za čiščenje doma).

 

 

Pred vključitvijo vas vabimo na brezplačni svetovalni pogovor, kjer vam bomo pomagali izbrati najprimernejši program za vaše potrebe ali ovrednotili vaše predznanje na želenem področju.

 

Dodatne informacije in prijave sprejemamo tudi na telefonski številki: 05 71 45 022 ali elektronskem naslovu: stikssvetom-oskpaz@guest.arnes.si.

 

Sredstva za brezplačno učenje v celoti prispevata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

(Skupno 473 obiskov, današnjih obiskov 1)