Do 15.10.2021  
Telefon: 041 438 599
Mail: info@lu-ilirska-bistrica.si
ZBIRAMO PRIJAVE NA BREZPLAČNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA (40 ur)*
(digitalno potrdilo, internet, e-pošta, urejevalnik besedil Word, delo v oblaku, urejanje fotografij)  

ZBIRAMO PRIJAVE NA BREZPLAČNI TEČAJ EXCELA (40 ur)*
(urejanje in razvrščanje podatkov, filtri, grafi…)
16.9.2021, četrtek, od 10.00 do 12.00, na PlacuPREDSTAVITVENA STOJNICA
Predstavitev neformalnih programov LU, svetovalnega središča s središčem za samostojno učenje ter VGC Ilirska Bistrica.
22. 9. 2021, sreda, od 10.00 do 12.00 na LU Ilirska BistricaDAN ODPRTIH VRAT*
Predstavitev neformalnih programov izobraževanja na LU, središča za samostojno učenje, delavnic in predavanj VGC Dom na Vidmu in informiranje o formalnem in neformalnem izobraževanju ter učenju učenja.
22. 9. 2021, sreda, ob 18.00 na VGC Dom na VidmuZAKLADI ZNANJA ZA TVOJE ŽIVLJENJSKE CILJE*
Predstavitev, kjer smo 4 PODROČJA povezali v enost. Preslikavo v  TELO vam bo  po načelih ajurvede-vede o življenju, predstavil dr. ajurvedske medicine iz Indije Ajil K.V. Preslikavo v DOM po načelih Vastu Shastre-znanosti o urejanju prostora po naravnih zakonitostih, vam bo predstavila Darja Jejčič . Preslikavo v MISLI in kako le-te vplivajo na naše situacije, zdravje, počutje in življenjski uspeh vam bo razkrila Milena De Viktory, bioenergijska terapevtka in mentorica za osebni uspeh.  Preslikavo v ENERGIJO, kako jo usmerjati, povečati in ohranjati, pa vam bo pojasnila Leticija Fortin, mentorica za zavestno življenje z energijo.
24.9.2021, petek, od 10.00 do 11.00 na LU Ilirska BistricaOCENI SVOJE SPRETNOSTI (SVOS)*
Vas zanima kje so vaša močna področja? Katera področja bi bilo potrebno še razvijati? Vabljeni k izpolnjevanju spletnega vprašalnika za ocenjevanje svoji spretnosti. Pri nas dobite svoj žeton in prostor za reševanje vprašalnika.
25. 9. 2021, sobota, od 9.00 dalje na MilanjiZELIŠČARSKA DELAVNICA
Spoznajmo zelišča naše okolice. Dobimo se ob 9.00 na parkirišču pri OŠ Antona Žnideršiča. Z avtom se bomo zapeljali do »kaktusa«. Od tam bomo pot nadaljevali peš proti Veliki Milanji. Na poti si bomo nabrali zelišča s pomočjo katerih si bomo naredili slastem prigrizek. Delavnico bo vodila Metka Hribar.
30.9.2021, četrtek, ob 18.00 v Mali dvorani Doma na VidmuGLEDALIŠKA PREDSTAVA ZA OTROKE DINO IN ČAROBNI TONI*
Škrat Toni, prekaljeni glasbenik, si vse svoje življenje želi priložnosti na Uradu za zvezde. Stoji pred vrati Urada, ko zasliši glasno in nenavadno trkanje. Na svoje presenečenje ugotovi, da za njim v vrsti stoji dinozaver mladiček….  Poučna zgodba o tem, da se dobrota splača in poplača ogreje srca vsem prisotnim. Predstavo bo izvedlo gledališče KUKUC.
13.10.2021, sreda, od 16.00 dalje na OŠ Antona ŽnideršičaKUHARSKA DELAVNICA: PRIPRAVA BUREKA NA SODOBNI NAČIN*
Čeprav burek kot tak izhaja iz balkanske kuhinje, je postal del našega vsakdana. V okviru dogodka bodo sodelujoči s pomočjo mentoric, pripravili burek, kot ga pripravljajo mlade kuharice – na sodoben način. Tako bomo spodbudili udeležence, da si to dobroto sami pripravijo doma.
13.10.2021, sreda, ob 17.30 na OŠ Antona ŽnideršičaDELAVNICA: PRIDOBITEV IN AKTIVACIJA DIGITALNEGA POTRDILA*
Spoznali bomo kaj je digitalno potrdilo (smsPASS. SIGEN-ca…), zakaj ga potrebujemo, kako pridobimo digitalno potrdilo in ga aktiviramo.
11.11.2021, četrtek, ob 18.00 v VGC Dom na VidmuDELAVNICA ROČNIH DEL –  KVAČKANJE* Na delavnici ročnih del se bojo udeleženci s pomočjo mentorjev učili prvin kvačkanja. Poskušali bomo obuditi spretnosti naših babic, ki so danes ponovno cenjene in iskane.
Do konca oktobra   Telefon: 041 438 599
Mail: vgc.ilbistrica@gmail.com  
PRIJAVE NA TEČAJ RAČUNALNIŠTVA ZA STAREJŠE*
Spoznali bomo delo v urejevalniku besedil Word, internet, e-pošto in še veliko drugega. Vabljeni k prijavam!

*Za udeležitev na dogodku je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT in nošenje mask.

Pri vseh dogodkih upoštevamo navodila NIJZ in drugih pristojnih organov. V primeru zaostrovanja ukrepov proti širjenju Covid-19 bomo dogodke preselili na splet (aplikacija ZOOM).

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 438 599 ali e-pošti info@lu-ilirska-bistrica.si.

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)
 

Oznake: , , , ,