Letošnje leto si bomo najverjetneje zapomnili po epidemiji koronavirusa. Od pojava virusa v marcu dalje je naše življenje spremenjeno. V ospredje je prišla uporaba digitalnih medijev. Posledično preživimo veliko več časa na spletu in aplikacijah za komuniciranje (družbena omrežja, Skype, ZOOM …). Mnogim uporaba teh programov in medijev predstavlja problem. 

Na Ljudski univerzi Ilirska Bistrica tudi v času ponovne razglasitve epidemije nismo zaprli vrat. Naši strokovni delavci so dosegljivi za vse, ki potrebujejo informacije glede izobraževanj, učnenja, vrednotenja znanja, kot tudi za pomoč pri čisto praktičnih vprašanjih.

Posameznikom pomagamo pri registraciji in uporabi komunikacijskih programov in skupaj z njimi poiščemo potrebne rešitve.. Pomoč boste lahko poiskali tudi v prihodnjih dneh in mesecih. Vse pa spodbujamo k vpisu v naše brezplačne tečaje računalništva in jezikov v letu 2021. Posamezniki si bodo tako izboljšali svoje znanje in veščine tako na digitalnem kot jezikovnem področju.

Poiščite nas na FB strani Ljudska Ilirska Bistrica ali stopite v stik z nami na 05 714 50 22 in info@lu-ilirskla-bistrica.si.

(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)