1. NOVOLETNI OKRASKI IZ NARAVNIH MATERIALOV

Torek. 3.12.2019 ob 18.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

December je v zimskem času poseben mesec, ko vso deželo preplavijo lučke in okraski, ki olepšajo, popestrijo domovanje, pričarajo prijetno praznično atmosfero ter nas ovijejo v še lepše decembrsko vzdušje. Da bo tudi vaše domovanje zasijalo v prazničnih dneh, poskrbite za božične in novoletne okraske po lastnem okusu.

Vabljeni na delavnico izdelovanja novoletnih okraskov iz naravnih materialov (les, blago, pluta…).

Izvajalka: Jerica Strle

 

  1. DELAVNICA ZA SAMOPOMOČ »Tudi vi se lahko prerodite«

Torek, 10.12.2019 ob 18.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V programu učenje za samopomoč bomo decembra nadaljevali z krepitvijo popkovne čakre – solarnega pleksusa. Dobro delujoča popkovna čakra je osnova za uspešno življenje   Ponazarja voljo, občutek moči in identitete.

Motnje in blokade: Znaki motenj oz. njene blokade na čustveni ravni so hiperaktivnost, šibka volja in pomanjkanje iniciative, odvisnost od drugih ljudi in njihovega mišljenja, nenehen stres, omejen način razmišljanja, pretirana sramežljivost, slaba disciplina, prevzemanje vloge žrtve in nesposobnost reči ‘ne’.

Presežek energije v tej čakri se kaže kot manipulativnost, agresija in potreba po dominaciji, kot pretirana ambicioznost in tekmovalnost, zavist.

Na telesni ravni ob njenem nepravilnem delovanju prihaja do bolezni  želodca in prebavnih organov, slabega delovanja ledvic ali jeter, žolčnih kamnov, bolezni  trebušne slinavke ali nadledvičnih žlez, diabetesa, do motenj hranjenja (debelost, anoreksija, bulimija).

Hvaležni za prostovoljne prispevke.

Izvajalka in prijave: Jožica Ramšak

 

  1. CELODNEVNE IZKUSTVENE DELAVNICE:

Sobota,  14.12.2019 in glede na zanimanje nedelja 15.12.2019 od 9.00 do 17.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V decembru smo pod vplivom Črne lune, ki zna razkriti to kar je skrito. Zanjo je značilna močna volja, neodvisen um in ljubezen do svobode. Ima globoko potrebo po preseganju vseh omejitev in izstopanju in ljubi originalne stvari.  Močno čuti privlačnost in sovražnost. Ker je sama v stiku s samo seboj (s senco/skritimi deli sebe), zelo dobro razume tudi občutja in motive drugih.

Negativne kvalitete: zna se povezati s temnimi silami in negativnimi okultnimi vplivi. Težave se lahko pojavijo tudi zaradi tega, ker ljudje niso v stiku s svojimi skritimi deli. Ker  psihične sposobnosti vedno delujejo v eno ali drugo, jih lahko uporabimo za duhovni razvoj, lahko pa  delujejo tudi proti nam. 

Ob prijavi sporočite vaše rojstne podatke in uro rojstva.

Podatki niso obvezni za sodelovanje na delavnici, lahko so vam v pomoč.

Več o tem na Prerojen.si. 

Prijave in dodatne informacije na 041 289 632, Jožica Ramšak.

 

 

  1. »ZA DOBRO POČUTJE IN IZGLED POMAGAJMO CELICAM V NAŠEM

     TELESU«

     Torek, 17.12.2019 ob 18.00 v v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

Vsi si želimo zdravja in dobrega počutja, da bi lahko v vsakdanjem življenju delovali polni energije, zadovoljni s sabo in okolico.

Zato vam v sodelovanju s Prerojen.si in družbo Neolife pripravljamo mesečna predavanja na temo   “ZA DOBRO POČUTJE IN IZGLED POMAGAJMO CELICAM V NAŠEM TELESU”

Decembra bomo govorili o Čiščenju in podpori doma in telesa pred prazniki.

Da preprečimo virusnih in prehladnih obolenj v zimskih mesecih, ter praznične dni preživimo sproščeno in ustvarjalno, da se ustvari harmonija v domu.

Predstavili bomo rešitve za fizično podporo doma in telesa in sproščanje miselnih ter čustvenih blokad.

Ste ogroženi zaradi načina življenja, stresa,..

Pridružite se nam na predavanju – dnevu odprtih vrat in predstavili vam bomo rešitve .

Izvajalka in prijave: Jožica Ramšak, tel. 041 289 632.

 

  1. TAPKANJE – EFT METODA

     Ponedeljek, 16.12.2019 ob 9.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V decembru vabimo na delavnice, kjer spoznavamo uporabo Metode EFT. Namenjena je  individualni, skupinski, laični ali pa strokovni uporabi kot orodje, ki pomaga pri razreševanju neprijetnih čustvenih in s tem povezanih telesnih težav. Pomaga tudi pri doseganju željenih ciljev oziroma preseganju s tem povezanih težav.

Srečanja, pod strokovnim vodstvom EFT izvajalke II. stopnje Darije Adam, bo potekalo na temo odpravimo telesno bolečino.

Vabljeni vsi, ki ste delavnice že obiskovali, kot tudi vsi, pripravljeni na novo izkušnjo.

Izvajalka in informacije: Darija Adam (adam.darija@gmail.com)

 

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)