Aktivnosti so BREZPLAČNE.

 

torek,

6.2. 2018,

20.2.2018,

ob 19.00

 

 

 

 

Sreda, 7.2.2018,

ob 18.00

 

 

 

Sreda, 14.2.2018,

ob 17.00

 

 

 

 

Sreda,

21.2.2018,

ob 17.00

 

SREČANJA DIJAKOV V SVETOVALNICI – Vsi se  vsak dan srečujemo z  obremenitvami vseh vrst, katerih posledice se kažejo na različne načine. Lahko so to občutki tesnobe zaradi ocen in pritiskov za čim višje točke za vpis na fakulteto, težavni odnosi doma ali s sošolci in prijatelji … Pogovarjali se bomo tudi o asertivnosti, o postavljanju meja in o raznih tehnikah, ki nam lahko pomagajo v konkretnih situacijah. Zaprtost skupine se  nanaša tudi na vse informacije in podatke, ki ostanejo znani le  udeležencem. Skupino bodo vodile svetovalke iz zavoda Moja pot.

 

 

 

UPORABNOST KONOPLJE – kako jo gojimo, industrijska uporabnost rastline za  tekstil, gradbeništvo, izolacijo, prehrano (dober vir omega-3 kislin), medicino… Predavateljica bo predstavila tudi pozitivne in negativne posledice kajenja konoplje. Ali je res zdravilo proti raku? Predavala bo Suzana Poharič.

 

 

Delavnica učenja osnov AEQ metode – klinična somatika – delavnica je uvod v učinkovit, a preprost proces učenja boljše kvalitete nadzora nad mišicami in gibanjem, izboljševanja delovanja živčno-mišičnega sistema skozi zavestno urejanje gibanja, odprave bolečin ter gibalnih in čustvenih omejitev. Uporaba metode je priporočljiva za ljudi, ki imajo probleme z teniškim komolcem, išijasom, bolečinami v hrbtu, artritisom, glavoboli in migrenami, nespečnostjo, plitkim dihanjem, trnom v peti, bolečinami v sklepih, bolečim in togim gibanjem…. Z vami bo terapevtka klinične somatike Tea Logar.

 

IZDELOVANJE BROŠK IN VRTNIC – Vabljeni na delavnico ročnih spretnosti, kjer bomo izdelovali broške in vrtnice iz blaga. Za material bo poskrbljeno. Delavnico bo vodila Majda Božič.

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)