1. DELAVNICA ZA SAMOPOMOČ »Tudi vi se lahko prerodite«                                                                                                                                  torek, 18.6.2019, ob 19.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V mesecu maju se bomo posvetili grleni čakri, ki nam pomaga pri izražanju svojih občutkov, čustev, idej, znanj, prošenj,…  Povezuje čustva in razum.  Z njo je povezana sposobnost učenja, koncentracije ter odprtost za mnenja drugih.

premočnem delovanju se kaže v manipuliranju z močjo in obvladovanju sočloveka. Prešibko delujoča čakra se kaže v sramežljivosti, v strahu pred konflikti in javnim nastopanjem…

Naučili se bomo osvobajati, krepiti grleno čakro z meditacijo, afirmacijami in fizičnimi  vajami.

Hvaležni za prostovoljne prispevke.   Izvajalka in prijave: Jožica Ramšak

 

  1. HARMONIJA DUŠE IN TELESA DA USTVARJA VITKO IN VITALNO TELO TER GIBČNO HRBTENICO:

           četrtek,  13.6.2019 in 27.6.2019, ob 19.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

 Imate težave s hrbtenico? Vas bolijo sklepi? Čutite, da so vam odvečni kilogram breme?

Pod vodstvom Jožice bomo na podlagi njenih lastnih izkušenj osvobajali bolečine v hrbtenici, se učili vaj za sproščanje bolečin v hrbtenici in vaj za krepitev mišic, ki pripomorejo k preoblikovanju telesa. Nadaljevali bomo z vajami za rame in rokehojo ter gibanjem za krepitev in izgorevanje maščob. Ob lepem vremenu bo delavnica potekala v naravi (Črne njive).

Za izmenjavo energij prostovoljni prispevki.

Prijave: Jožica Ramšak tel. 041 289 632, Tonjo Janežič 040188 533

Izvajalka: Jožica Ramšak

 

  1. DELAVNICA TAPKANJA – odtapkajmo slabe razvade in stres

          Ponedeljek, 17.6.2019, ob 9.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

V junijski delavnici tapkanja bomo s tapkanjem reševali vprašanje škodljivih in slabih življenjskih navad ter vsakodnevnega stresa.  Skupaj bomo spoznavali in odstranjevali vzgibe, zaradi katerih se jih  držimo.

Z nami bo ga. Daria Abram

 

 

  1. “ZA DOBRO POČUTJE IN IZGLED POMAGAJMO CELICAM V NAŠEM TELESU”: petek, 28.6.2019, ob 19.00 v Mali dvorani Doma na Vidmu

Vsi si želimo zdravja in dobrega počutja, da bi lahko v vsakdanjem življenju delovali polni energije in zadovoljni s seboj in okolico.

V sodelovanju s Prerojen.si in družbo Neolife pripravljamo mesečna predavanja v katerem se bomo posvetili preprečevanju srčno žilnih težav, ki nas zaradi stresa in preobremenitev ogrožajo. Bolezni srca in ožilja so pri nas še vedno na prvem mestu obolelosti in smrti.

Pridružite se nam od 18.30 dalje, da lahko preizkusite delovanje izdelkov Neolife in se vpišete za žrebanje.

Izvajalka in prijave: Jožica Ramšak, tel. 041 289 632.

 

 

  1. CELODNEVNE IZKUSTVENE DELAVNICE: sobota,  15.6.2019, in nedelja, 16.6.2019, od 9.00 do 17.00 ob v VGC Dom na Vidmu

Junijska tema je energija Marsa.

Mars je energija manifestacije, akcije v zunanjem svetu, ki se kaže kot kozmični ogenj, božanska prisotnost in volja v akciji; na nižji ravni je lahko ogenj strasti in želja, ki jih poganja mali ego.

Deluje na: žolčnik, prebavni trakt, bazalni metabolizem, encime, mišice, arterije, roke, glavo.

Bolezni ki so povezane z energijo Marsa: šoki, travme, zlomi kosti, ureznine in rane, stres, visok krvni pritisk, bolezni srca, vnetja in  vročine, slabokrvnost…

Ob prijavi sporočite vaše rojstne podatke in uro rojstva, da preverimo v kateri hiši in v katerem znamenju je vaš Mars. Podatki niso obvezni za sodelovanje na delavnici, lahko so vam v pomoč pri razreševanju negativnih kvalitet in introvertirane energije.

Prijave in dodatne informacije na 041 289 632, Jožica Ramšak.

 

  1. FALUN DAFA: sreda,  19.6.2019, ob 18.00 v VGC Točka moči  Dom na Vidmu

Falun Dafa (imenovana tudi Falun Gong) je napredna praksa Buda šole za samo-kultivacijo. Prakso je ustanovil učitelj g. Li Hongzhi. To je disciplina v kateri so »asimilirane najvišje kvalitete vesolja – Zhen, Shan, Ren (Resničnost, Sočutje, Toleranca). Praksa je sestavljena iz petih vaj in moralnih principov. Izvajanje je primerno za vse starosti.

Prijave in več informacij so dostopne na te. št. 040 487 078.

Izvajalec: društvo Falun Dafa

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)