V okviru Večgeneracijskega centra Primorsko-Notranjske regije se je z mesecem aprilom odprl portal Banka neformalne pomoči. Njen namen je izmenjava brezplačnih uslug na področju družabništva, prevozov, varstva otrok ali starejših, nakupov, inštrukcij

Namenjena je vsem, ki tovrstno pomoč potrebujejo ali so jo pripravljeni nuditi sočloveku. Izmenjava podatkov o ponudbi in potrebi po uslugah poteka preko spleta. To pomeni, da se posameznik registrira na spletnem mestu Banke neformalne pomoči, kjer odda svoj oglas ali povpraševanje. Do banke lahko dostopate preko spletnega naslova  www.tockemoci.si/banka-neformalne-pomoci.

Primer: Na spletni strani oddam povpraševanje v rubriki Rabim pomoč: Iščem prevoz iz Ilirske Bistrice do Ljubljane z osebnim avtomobilom. Z osebo, ki se na oglas odzove se dogovorim za vse ostale podrobnosti.

V kolikor nimate računalnika ali potrebujete pomoč pri registraciji in/ali vnosu podatkov, nas lahko pokličete vsak torek in četrtek od 10.00 – 12.00 na brezplačno telefonsko številko 080 41 45, ali pa se osebno zglasite v prostorih VGC Dom na Vidmu vsak ponedeljek dopoldan od 8.00 – 10.00.

Z veseljem vam bomo pomagali.

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)