Telovadba:

Brezplačna spletna vadba zavarovalnice Vzajemna. Video vsebine so razdeljene po vsebini, primerne so za vsakogar. https://www.varuhzdravja.si/

Video vsebina dostopna na YouTube kanalu Razmigaj se (https://www.youtube.com/channel/UCoZERP8K0_FsC44huy9skOw)

 Webinarji:

DELAVNICE ZA SAMOPOMOČ Z JOŽICO RAMŠAK

Ker zaradi situacije ne morem biti prisotna v Ilirski Bistrici vas vabim, da se mi na daljavo pridružite na omenjenih delavnicah.  Potekale bodo preko konferenčnega sistema ZOOM in sicer vsak četrtek zvečer ob 20.00.   Izvajali bomo vaje za samopomoč, ter povezovanje in zdravljenje z višjim Jazom.

Vsi zainteresirani nam do torka, 5.5.2020, na meil.: vgc.ilbistrica@gmail.com pošljite prijavo, da vam lahko pošljemo potrebno povezavo za udeležbo na delavnici. Prva delavnica se bo odvila v četrtek, 7.5.2020 ob 20.00.

Z vami bodo Prerojeni z Jožico Ramšak in z družbo Neolife.  Veselimo se drugačnega srečanja z vsemi vami.

Dan Zemlje 2020: 

Letak Biodiverziteta:  https://www.naturaviva.si/wp-content/uploads/2019/04/Novicnik_vrt_in_sadovnjak_za_splet.pdf

Prijavite se lahko tudi na natečaj Biodiverziteti najbolj prijazen vrt, ki ga prireja Botanični vrt v Ljubljani.  Več o natečaju na https://www.naturaviva.si/biodiverziteti-najbolj-prijazen-vrt/.

Članki:

Nevroznanost korona virusa 2020:   https://www.zfm.si/nevroznanost-korona-virusa-2020/?utm_campaign=brezplacni-clanek&utm_source=8127-2&zfmr=8127-2&abc=Fvk4vgu/ws4olVjT2N9+9sSvUHfO9gF7quL+cwfmYTA=

Metoda EFT – tehnika doseganja  čustvene svobode: Metoda EFT

 

Navodila za izdelavo pralne obrazne maske so dostopna na s klikom na povezavo.

Telovadba: Video vsebina dostopna na YouTube kanalu Razmigaj se (https://www.youtube.com/channel/UCoZERP8K0_FsC44huy9skOw)

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)